Modele de cocuri 2017

Ne-am Inspirat deja pentru machiaj, ne-am pus la punct cu manichiura, a mai Rămas doar Alegerea coafurii pentru petrecerea de Halloween. Noi Cine Propunem 10 coafuri simple pentru Halloween 2017 Care să se integreze ușor în orice regarder effrayant ai alege. Pentru că este o coafură ușor de realizat, Dar și de purtat, azi ți-am pregătit un clip vidéo cu 5 idei de cocuri pe care le potï încerca în 2017. De la Clasicul COC de balerină, pe care îl potï Purta Atât la Sala de sport, Cât și la serviciu, și pana la cele împletite sau răsucite, aceste idei te pot ajuta să economisești timp și chiar să treci cu bine peste orice eveniment important DIN Viața ta , Când intri în paniă pentru că nu știi ce coafură să mai Alegi. Citește și – ce Culori de păr sunt la modĂ în 2017 Cocul este una dintre coafurile-vedetă ALE anului 2017! Este o coafură ce poate fi purtată Atât la Evenimente speciale, Cât și PE parcursul Zilei, în combinație cu ținute Casual sau chiar sport. Eleganță desăvârșită – așa poate fi descrisă o coafură de nuntă cu un COC neted. Este o alegere potrivită pentru o nuntă formală și care va pune în valoarea o Rochy spectaculoasă. Privește modelele de mai jos Care inspiră rafinament și VEI vedea de ce merită PE depeline să Alegi o coafură cu un COC neted: Dacă nu vrei să Cine aranjezi deloc părul sau să îl colorezi, potï oricând să apelezi la o perucă. VEI găsi peruci deja coafate în stilul Halloween, așa că problema părului este ca și rezolvată. Sunt recomandate coafurile asimetrice și tunsorile în scări. Un Breton Într-o parte este o altă alegere potrivită. Iată și Naomi imagini care te vor ajuat să faci cea mai Bună alegere, Dacă ai fața rotundă.

Cum în ultimii Ani s-au purtat foarte mult tunsorile Medii Bob, o mulțime dintre viitoarele brides se întreabă cum pot Pune în valoare o astfel de tunsoare pentru un eveniment Atât de Special. Nu este deloc greu, deoarece părul de lungime medie lasă Loc suficient creativității. Se pot face cocuri lejere, împletituri de BASM accesorizate cu Flori Naturale și la fel de bine se poate opta și pentru o coafură naturală, Care să fie pusă în valoare de un voal cu un modèle deosebit. Privește imaginile de mai jos, pentru a te persuge câte variante ai la dispoziție când ai părul de lungime medie: Coronițele sunt în tendințe anul acesta și avantajează PE oricine. Iată Naomi imagini care te vor convainge de acest lucru și în Care VEI vedea mai multe tipuri de coronițe potrivite pentru coafura de nuntă: bretonul este în tendințe în prezent și da un AER cool și Fresh unei mirese, Dacă este bine pus în valoare. El nu te împiedică Absolut deloc indiferent de ce Stil de coafură Cine dorești. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine Când ne referim la coafuri cu Breton și sunt cu Adevărat speciale. O viitoare mireasă cu părul Lung are la dispoziție cele mai multe Stiluri în Materie de coafuri de nuntă – de la Clasicul COC de balerină pus în valoare de un accesoriu de nuntă, pana la cozile împletite, diafane și foarte romantice. Chiar și o coafură simplă și lejeră, cu o Tiara strălucitoare, și Care se poate face în Naomi minute este o opțiune de luat în considerare.

Un COC lejer da un aspect gingaș unei mirese. El poate fi făcut PE un păr Lung, Dar și la tunsorile Medii. Este o alegere ce Cine oferă posibilitatea de a Purta și o mulțime de accesorii, de la Clasica Tiara, pana la Flori Naturale de diverse dimensiuni sau chiar pălării. Iată și Naomi imagini Care ilustrează frumusețea acestui astuce de coafură: creativitatea, inspiratia si motivatia lui Patrick Cameron sunt fara limite atunci cand Parul Lung trebuie sa fie in Centrul atentiei.